BELANGRIJK NIEUWS

Geliefde gemeente,

De dienst van j.l. zondag wordt rechtstreeks uitgezonden. 

Op de pagina “Media” vindt u onder “Clip ter bemoediging” een aantal clips door ds. Harold ten Cate.  Om te openen klik hier.  

Verder zijn alle zondagse diensten in de kerkzaal tot nader order afgelast.

Gebedsuur start weer op op 15 juni in de “Kerkzaal” is het plan. Uiteraard met in acht neming van de geldende corona regels. Verder zijn alle andere activiteiten in het kerkgebouw tot nader bericht opgeschort. 

Op zondagmorgen om 10:00 uur kunt u de dienst volgen via live-stream. Klik Hier. Alle andere dagen kunt u daar de dienst van de vorige zondag zien. Behalve de dienst van 7 juni zijn alle diensten terug te zien op de pagina “Media” onder “Archief”  http://www.baptisten-zuidwesthoek.nl/kerkdiensten-live-stream/

Tweede inzameling zal zijn voor:

juli:
05-07              Onderhoudsfonds

12-07              Christenen voor Israël
19-07              Evangelisatie
26-07              Moldavië

Augustus:
02-08              Onderhoudsfonds

09-08              Nieuwe activiteiten
16-08              Turkije – Gemeentestichting Ordu *
23-08              Diaconie
30-08              Evangelisatie

Om de agenda op de site actueel te houden en miscommunicatie voor te zijn, het volgende: is er een reservering gemaakt voor één van onze ruimten (bijvoorbeeld: oefenen bands, of een receptie) en moet die worden afgezegd of verschoven, meld dit dan even bij Sieb Bandstra, die de reserveringen beheert. Zo kunnen we het overzicht bewaren dat we nodig hebben. Laten we in alles vasthouden aan de bemoediging uit Gods Woord:

“Wacht op de HEER, wees dapper en vastberaden, ja, wacht op de HEER. (Psalm 27:14)

Hartelijke groet en Gods zegen toegewenst,