31 maart as REMCO HAKKERT, BAND & VOCALS

Koudum. Op zondagmorgen 31 maart bent u allemaal van harte uitgenodigd voor een bijzondere dienst in Baptisten Gemeente Zuidwest Friesland. Die morgen zal niemand minder dan Remco Hakkert (bekend van onder meer zijn televisieoptredens bij de EO, Nederland Zingt) zijn medewerking verlenen aan de dienst.
Remco Hakkert en zijn team van Together Worship zullen de gehele dienst invullen met prachtige liederen voor onze Heer en Koning. De mooiste liederen komen voorbij, van bekende hymns tot Opwekking. Remco zal tevens het Woord brengen en enkele solo’sten gehore geven. De dienst belooft een gevarieerd geheel te worden, met aandacht voor jong en oud. Alle generaties samen, verbonden in één lofzang voor onze grote God!
Een prachtige gelegenheid om op een laagdrempelige manier samen te komen! Dus of jenu vaker in onze diensten bent geweest, of nog nooit: weet je méér dan welkom! We zien ernaar uit je te ontmoeten en samen te genieten van prachtige liederen en muziek. Dus kom vooral en nodig iemand uit om met je mee te gaan. Dit wilt u niet missen!Zondagmorgen 31 maart, om 10.00 in ‘Het Baken’ (Nieuweweg 29, te Koudum)

 

 

Post Author: Redactie