2020-02-11 Verslag reis naar Bangladesh

UITNODIGING: VERSLAG COMPASSION REIS NAAR BANGLADESH

Het nieuwe jaar begon voor mij heel spannend: van 9 t/m 17 januari mocht ik op reis naar Bangladesh, om daar met een groep voorgangers en leiders een bezoek te brengen aan diverse projecten van Stichting Compassion. Deze stichting is bij veel mensen uit onze gemeente welbekend, vooral door het kindersponsorprogramma.

Het was voor mij een hele belevenis om naar Bangladesh te gaan. Vooraf zag ik er best wel een beetje tegenop. Maar achteraf mag ik zeggen: ik had het voor geen goud willen missen! De indrukken en verhalen gaan waarschijnlijk de rest van mijn leven met me mee. Het lijkt me heel gaaf om de verhalen, de foto’s en filmpjes met jullie te delen. Op dinsdagavond 11 februari wil ik dat graag doen, vanaf 19.45 uur in De Blazer. Ik hoop dat je komt, om óók te zien wat een prachtig werk Compassion doet, om kinderen te bevrijden van armoede, in Jezus’ naam. Het is enorm bemoedigend om te zien wat een verschil je kunt maken – en wat een verschil Zijn Naam maakt in de levens van die duizenden kinderen en hun gezinnen!

Post Author: Redactie