21-01-2018 InSalvation Welkomstdienst

“InSalvation” in het baken in Koudum. 

De welkomstdienst van 21 januari 2018 zal geheel verzorgd worden door de bekende Nederlandse gospelformatie ”InSalvation”

Dit is een band met hart voor aanbidding en gerechtigheid, die ernaar verlangt om samen God te aanbidden, feest te vieren en in Zijn aanwezigheid veranderd; de wereld weer in te gaan. Geïnspireerd en gemotiveerd.  De band is opgericht in 2006 vanuit een groep jonge muzikanten met een hart voor Jezus en voor muziek. De band heeft in de jaren die volgde op veel kenmerkende plekken, zoals Opwekking, het Xnoizz Flevo Festival en de wervelweekenden van de EO gespeeld. Daarnaast is InSalvation internationaal georiënteerd en heeft de band gespeeld in Nederland, Hongarije, Roemenië, Servië, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Brazilië, Duitsland, Tsjechië en Italië. De band treedt vaak op tijdens grote manifestaties, zoals Opwekking, het 4M-Event en ook wel samen met artiesten zoals Herman Boon. De band heeft meerdere albums gemaakt.

InSalvation zal de gehele dienst verzorgen, waarbij ook aandacht gevraagd zal worden voor de medemens.  Zo is InSalvation ambassadeur van de kind sponsororganisatie Compassion.   Het belooft een heel bijzondere samenkomst te worden.  Aanvang van de dienst 10.00 uur.

Post Author: Redactie