Alpha Cursus inloop-avond

Jij gelooft het wel, niet? Iedereen gelooft ergens in. Sommigen in niks, anderen in evolutie als het gaat om onze oorsprong. Sommigen geloven dat er niets is na dit leven, anderen geloven dat er wel IETS is na de dood.

Hoe zit het nu precies. Wil je dat weten dan kom je toch, geheel vrijblijvend, even langs op 15 september? Kun je o.a. een idee krijgen van wat het geloof in Jezus inhoud. Dat hij bestaan heeft is iedereen het wel over eens maar wie was hij en wat zei hij en wat deed hij. Dat zijn best nieuwsgierige dingen. van harte uitgenodigd.

ZEKER WETEN: ER IS MEER………….… 
Meer dan presteren, voldoen aan andermans eisen, werken…. Maar waarom zijn we dan in Hemels Naam op aarde. Alles door toeval?
Wereldwijd hebben al 23 miljoen mensen de Alpha-cursus gevolgd in 169 verschillende landen. In Nederland zijn dit er de laatste vijftien jaar al meer dan 240.000! De Alpha-cursus biedt in tien avonden en één weekend een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof. Wezenlijke vragen omtrent het doel en de zin van het leven van uit Bijbels perspectief komen aan bod.
Elke groep komt wekelijks bij elkaar (precieze dag volgt na de intro-avond) om, na een gezamenlijke maaltijd, te luisteren naar een inleiding over allerlei kernvragen. Daarna wordt er in kleine groepjes over doorgesproken. Respectvol en met ruimte voor iedereen. En je hoeft er geen examen over te doen! Hierbij is het plan om de cursus te organiseren binnen de regels omtrent het coronavirus. De info avond is op woensdag 15 September 2021 om 19.30. 

Post Author: Redactie