Marriage Course

Plaats:  Het Baken– Nieuweweg 29  Koudum
Tijd:       18.30 – 21.15 uur
Prijs:     € 150,00 per echtpaar (incl. warme maaltijd)

Zeven avonden met elkaar in gesprek over wat echt belangrijk is: jullie relatie. Dat is de Marriage Course. Deze cursus kun je zien als een APK voor je relatie. Welke onderdelen lopen soepel en waar is misschien wat onderhoud of zelfs vernieuwing bij nodig? Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en creatieve manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

De Marriage Course is een vlotte, eigentijdse cursus. Elke avond begint met een diner-voor-twee. Daarna volgt er een introductie op het thema van de avond. De avond bestaat uit een dynamisch geheel. Persoonlijke toespraken van cursusleiders en interactie tussen jou en je partner worden afgewisseld.

Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt samen!

Aan de hand van het cursusboekje krijg je heel uiteenlopende opdrachten. Dit zijn korte en leuke opdrachten, die  gaan over de essentiële zaken in jullie relatie.

De Marriage Course is voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je minder dan twee jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent. Als je al een sterk huwelijk hebt, zal deze cursus je helpen je relatie verder te verbeteren. Als je huwelijk wat moeizaam is omdat je worstelt met bepaalde zaken, geeft de cursus je hele praktische tips om je te helpen aan de moeilijke punten te werken.

Voor meer info kijk je op: www.tijdvoorelkaar.nl

Opgave:

Aanmelden voor de Marriage Course:

Klaas en Tjitske Rinkema              (06-40785225 of tjitskerinkema@hotmail.com)
Jouke en Anneke Siemensma     (06-49417879 of annekesiemensma@hetnet.nl)

 

Post Author: Redactie