BELANGRIJK NIEUWS

Geliefde gemeente,

Aanstaande zondag mogen er 30 personen in ons kerkgebouw + hen die een taak hebben. Opgeven via de website is noodzakelijk om te voorkomen dat u er niet meer bij zou kunnen. Bent u nummmer 31 bij de opgave dan staat u de volgende keer boven aan. Wilt u komen: (Klik hier). Er is geen crèche en HisKids. Op de pagina “Media” vindt u onder “Clip ter bemoediging” een aantal clips door ds. Harold ten Cate.  Om te openen (klik hier)

Op zondagmorgen om 10:00 uur kunt u de dienst volgen via live-stream. Klik Hier. Alle andere dagen kunt u daar de dienst van de vorige zondag zien. Behalve de dienst van 7 juni zijn alle diensten terug te zien op de pagina “Media” onder “Archief”  http://www.baptisten-zuidwesthoek.nl/kerkdiensten-live-stream/

Tweede inzameling zal zijn voor:

22-11 Nieuwe activiteiten
29-11 His kids
06-12 Onderhoudsfonds

13-12 Evangelisatie
20-12 Nieuwe activiteiten
27-12 Mercy Ships

Om de agenda op de site actueel te houden en miscommunicatie voor te zijn, het volgende: is er een reservering gemaakt voor één van onze ruimten (bijvoorbeeld: oefenen bands, of een receptie) en moet die worden afgezegd of verschoven, meld dit dan even bij Sieb Bandstra, die de reserveringen beheert. Zo kunnen we het overzicht bewaren dat we nodig hebben. Laten we in alles vasthouden aan de bemoediging uit Gods Woord:

“Wacht op de HEER, wees dapper en vastberaden, ja, wacht op de HEER. (Psalm 27:14)

Hartelijke groet en Gods zegen toegewenst,