HisKids Kinderdienst op 13 febr a.s.

Op 13 februari a.s. vindt er weer een kinderdienst plaats.
Carla Vis van ‘Poppen &  Meer’ komt met de voorstelling ;Bonje op de boerderij.

Wanneer Oma Beppie, die al 50 jaar voor de boerderij zorgt, naar haar broer in Australië wil, wordt het  bonje op de boerderij. Driekus en Carlijn krijgen de opdracht om voor de boerderij te zorgen, maar o,o,o, dat gaat niet zoals het moet. Hendrik haan kraait de hele dag en frustreert zijn vrouw. De biggetjes missen hun moeder. De koe is jaloers op het paard, het paard voelt zich de belangrijkste en stelt zich arrogant op. De muizen doen een hardloopwedstrijd met de rat, maar wie wint er? Het ene dier voelt zich nog belangrijker dan het andere . Driekus kan niet meer tegen het gedoe van de dieren en zegt iedereen de waarheid, maar komt zelf tot de conclusie dat hij niet veel anders is.

Thema van deze voorstelling is: we zijn allemaal delen van één lichaam, ieder met zijn eigen gaven en talenten. Kijk niet naar wat een ander heeft, maar werk met wat God jou gegeven heeft. We zijn allemaal nodig in Gods Koninkrijk.

Op dit moment weten we nog niet of we fysiek  aanwezig kunnen zijn bij de dienst,  maar… dat het leuk wordt , dat weten we zeker!                                                                                                                                                                                

Een prachtige voorstelling voor jong en oud!

Groet kinderen en leiding Hiskids.

Post Author: Redactie