Kinderdienst 11-02-2017

 

Aan tafel!

Aan tafel!Het ziet er heerlijk uit allemaal. Een gedekte tafel. Mooie glazen. Een verrukkelijke geur vanuit de keuken. Het gezelschap is hoogstaand en edel. Alleen… die ene meneer daar…

Jammer alleen dat er voortdurend dingen misgaan. De ene pop gooit de ene grap na het andere op het toneel, de andere pop is vergeten de ‘lessen in beleefdheid’ te volgen… Ach ja, Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd. ‘Aan Tafel!’ is een programma vol spanning en humor, waarbij de kinderen met open monden van verbazing zullen luisteren en kijken – en een moment later zullen ze onder hun stoel liggen van het lachen.

In dit nieuwe optreden serveren de helden van Vrolijk Theater een uitbundige maaltijd aan verhalen en visuele effecten. Paula vindt dat je om haar smakelijk zou moeten kunnen lachen. Dat gaat de kinderen gelukkig goed af! De andere pop, Bongo de gorilla, weet überhaupt niet hoe hij zich moet gedragen en het wordt weer een hele klus om zijn aandacht bij het verhaal te houden. Zijn probleem: de juf. Alweer de juf. Al met al zorgen de poppen ervoor dat het verhaal goed overkomt en de nodige ontspanning krijgt. En dan nog de visuele effecten die aan het prachtige Bijbelverhaal worden toegevoegd! De kinderen zullen dit jaar na dit interactieve optreden hun buik nog lang niet vol hebben en maar één ding denken: ‘Dit smaakt naar meer!’ En oh ja, er doet nog iemand mee – maar dat is een verrassing!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post Author: Redactie