Piet Smit komt naar Koudum – 10 september 2017, 20:00uur.

Aanvang 20:00 uur in Het Baken, Nieuweweg 29 te Koudum.

Piet Smit is één van de bekendste gospelartiesten in Zuid-Afrika, die inmiddels twaalf soloalbums en zeven duet  CD’s heeft gemaakt.  Voor zes albums ontving hij een gouden plaat en Piet was de eerste christelijke artiest die in Zuid-Afrika een platina album behaalde. Zijn stijl is luisterliedjes met een sfeervolle, voornamelijk akoestische, begeleiding. Hoewel Piet vooral in het Afrikaans zingt, heeft hij ook twee Nederlandstalige CD’s uitgebracht. Tijdens zijn vele concerten in ons land, deels samen met de Country Trail Band, bleken ook zijn Nederlandstalige liedjes heel goed aan te slaan bij liefhebbers van gospelmuziek.

Na een lang proces kwam Piet in 1989 tot bekering en sinds 1994 heeft hij zich volledig toegelegd op zijn muzikale bediening. Hij wil graag vertellen over de intieme persoonlijke relatie die God met ons wil hebben, van de overwinning die er voor ons is in Christus en de kracht van de Heilige Geest die tot onze beschikking staat. Piet Smit zingt over geloven in de praktijk van het dagelijks leven.

Naast optredens in bijna elke stad en dorp van Zuid-Afrika, verzorgt Piet ook regelmatig concerten in het buitenland. Zo trad hij op in Namibië, Zimbabwe, Engeland, Canada, de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland en ook al jaren lang in Nederland.

 

De concerten met Piet Smit beloven een muzikaal feest te worden waarin het evangelie van de Here Jezus centraal staat.

Post Author: admin