2020-02-09 Kinderdienst “Goed genoeg”

Op zondag 9 februari 2020 is er om 10.00 uur een kinderdienst in Het Baken (Nieuweweg 29) in Koudum. De HisKids-leiding organiseert de ochtend en er zal een voorstelling zijn van het kindertheater ‘Je bent een Parel’. Thema: Goed genoeg!

Hoe durf je jezelf te laten zien als je dat lastig vindt en net verhuisd bent? Mila zit in groep 6 en is net verhuisd. In haar nieuwe woonplaats opent haar moeder een kringloopwinkel. Mila vindt het moeilijk om nieuwe vrienden te maken en is vooral te vinden tussen de spullen die in de kringloopwinkel gebracht worden. Ze beschouwt zichzelf eigenlijk een beetje als ’tweedehands’. Met de spullen in de kringloopwinkel beeldt ze zich vaak in dat ze iemand anders is. Iemand die knapper is en alles beter kan en die veel vrienden heeft. Dan vindt ze in een doos in de winkel haar oude kinderbijbel…..

De voorstelling is zeer geschikt voor basisschoolkinderen, maar ook volwassenen zullen meegenieten! Voor kinderen onder de 4 jaar is er crèche.

Elk kind is waardevol en uniek en mag dit ontdekken en ervaren tijdens de voorstelling. Kinderen kijken niet alleen naar de voorstelling, maar beleven mee! De interactieve elementen in de voorstelling zorgen hiervoor. Van harte welkom dus!

 

Post Author: Redactie