BELANGRIJK NIEUWS

Geliefde gemeente,

We mogen weer samenkomen in ons kerkgebouw. Welliswaar met maximal 100 personen en omdat we samen zingen is opgave voor deelname aan de dienst noodzakelijk. Wilt u komen: (Klik hier)

Op de pagina “Media” vindt u onder “Clip ter bemoediging” een aantal clips door ds. Harold ten Cate.  Om te openen klik hier.  

Gebedsuur is weer gestart in de “Kerkzaal” volgens rooster op de agenda. Uiteraard met in acht neming van de geldende corona regels. Ook HisKids, 4 t/m 12 jaar en Crèche 0 t/m 4 jaar, draaien weer. Verder: zie pagina agenda.   

Op zondagmorgen om 10:00 uur kunt u de dienst volgen via live-stream. Klik Hier. Alle andere dagen kunt u daar de dienst van de vorige zondag zien. Behalve de dienst van 7 juni zijn alle diensten terug te zien op de pagina “Media” onder “Archief”  http://www.baptisten-zuidwesthoek.nl/kerkdiensten-live-stream/

Tweede inzameling zal zijn voor:

23-08            Diaconie
30-08            Evangelisatie
06-09           Together Worship Remco Hakkert
13-09           Onderhoudsfonds
20-09           Evangelisatie
27-09           Nieuwe activiteiten

Om de agenda op de site actueel te houden en miscommunicatie voor te zijn, het volgende: is er een reservering gemaakt voor één van onze ruimten (bijvoorbeeld: oefenen bands, of een receptie) en moet die worden afgezegd of verschoven, meld dit dan even bij Sieb Bandstra, die de reserveringen beheert. Zo kunnen we het overzicht bewaren dat we nodig hebben. Laten we in alles vasthouden aan de bemoediging uit Gods Woord:

“Wacht op de HEER, wees dapper en vastberaden, ja, wacht op de HEER. (Psalm 27:14)

Hartelijke groet en Gods zegen toegewenst,