BELANGRIJK NIEUWS

Geliefde gemeente,

BIJ SAMENKOMSTEN KUNNEN EN MOGEN, JAMMER MAAR HELAAS, NIET MEER DAN 30 PERSONEN AANWEZIG ZIJN +hen die een taak hebben.   

Opgeven IS VOOR ALLE SAMENKOMSTEN noodzakelijk en kan via de website op pagina “AANMELDEN KERKDIENST”  om te voorkomen dat u er niet meer bij zou kunnen. Kom niet op de bonnefooi, het zou sneu zijn als u er niet meer bij kunt. Ten alle tijde geldt: bent u nummer 31 bij de opgave dan staat u de volgende keer boven aan. Wilt u komen: (Klik hier).

Elke zondagmorgen om 10:00 uur kunt u de dienst volgen via live-stream. Klik Hier. Alle andere dagen kunt u daar de dienst van de vorige zondag zien.

Behalve de dienst van 7 juni zijn alle diensten terug te zien op de pagina “Media” onder “Archief”  http://www.baptisten-zuidwesthoek.nl/kerkdiensten-live-stream/

Er is geen Crèche en HisKids.

Op de pagina “Media” vindt u onder “Clip ter bemoediging” een aantal clips door ds. Harold ten Cate.  Om te openen (klik hier)

Tweede inzameling zal zijn voor:

03-01             Onderhoudsfonds
10-01              Wycliffe Bijbelvertalers
17-01              Evangelisatie
24-01             Jeugdwerk
31-01              Nieuwe activiteiten

Om de agenda op de site actueel te houden en miscommunicatie voor te zijn, het volgende: is er een reservering gemaakt voor één van onze ruimten (bijvoorbeeld: oefenen bands, of een receptie) en moet die worden afgezegd of verschoven, meld dit dan even bij Sieb Bandstra, die de reserveringen beheert. Zo kunnen we het overzicht bewaren dat we nodig hebben. Laten we in alles vasthouden aan de bemoediging uit Gods Woord:

“Wacht op de HEER, wees dapper en vastberaden, ja, wacht op de HEER. (Psalm 27:14)

Hartelijke groet en Gods zegen toegewenst,