BELANGRIJK NIEUWS

Geliefde gemeente,

Corona regels
De anderhalve meter regel vervalt. Diensten beginnen zondagmorgen om 10:00 uur en de deur los om 9:15 uur. Voor wie dat wil is er de mogelijkheid om de anderhalve meter afstand in stand te houden. Vlak voor het techniek lokaal staan twee rijen stoelen die naar believen kunnen worden gerangschikt. Dringend verzoek: Ga daar niet zitten wanneer u weer gewoon plaats kiest in de kerkzaal. Niet noodzakelijk maar voor wie dat wil blijft er de mogelijkheid om handen te wassen bij binnenkomst.

Kinderen
Er is crèche voor 0-4 jaar in de Kotter en HisKids voor de kinderen van 4 tot 12 jaar in de Botter tijdens de dienst. Leiding is aanwezig van 9:30 tot even na de afloop van de dienst.

Koffie/thee en limonade
Na de dienst drinken we koffie/thee metelkaar. Bij mooi weer gaan we naar buiten. Daar wordt op twee plaatsen bedient. Voor hen die dat nodig hebben wordt er binnen bediend en is er ook koffie aan de tafels in de foyer. Bij slecht weer is er koffie achter in de kerkzaal bij de statafels die daar dan worden neer gezet. Daar wordt dan ook de koffie/thee bediend. Sowieso zijn er geen statafels is de foyer. Per 1 november worden er weer nieuwe regels verwacht en wellicht gaan we dan terug naar het oude normaal.

LIVESTREAM
Voor het volgen via de livestream
Klik Hier. De dienst begint dus 10:00 uur. Uiteraard verwachten wij u allemaal in “Het Baken” zondagmorgen. Mocht het nu zo zijn dat de livestream mensen uit de dienst houdt dan moeten we overwegen hier beperkingen in aan te brengen. Dat zou jammer zijn voor hen die livestream nodig hebben. Vooralsnog blijven we livestreamen en het zou mooi zijn dat we dat kunnen blijven doen. Ook kunt u alle vorige diensten terug zien. Ga naar de pagina “LIVE KERDIENST VOLGEN” en klik op de icoon “Archief”.

Op de pagina “Media” vindt u onder “Clip ter bemoediging” een aantal clips door ds. Harold ten Cate.  Om te openen (Klik hier)

Tweede inzameling zal zijn voor:

03-10            Christenen voor Israël
10-10             Onderhoudsfonds
17-10              Nieuwe activiteiten
24-10             Evangelisatie
31-10              Dorcas

Om de agenda op de site actueel te houden en miscommunicatie voor te zijn, het volgende: is er een reservering gemaakt voor één van onze ruimten (bijvoorbeeld: oefenen bands, of een receptie) en moet die worden afgezegd of verschoven, meld dit dan even bij Sieb Bandstra, die de reserveringen beheert. Zo kunnen we het overzicht bewaren dat we nodig hebben. Laten we in alles vasthouden aan de bemoediging uit Gods Woord:

De sleutelafhaalpunten van Het Baken zijn:
1. Sietze en Anke Boersma, Ooste 20A, Koudum, 0514-522029
2. Sieb en Jeltje Bandstra, F.van Inthiemastrat 7, Koudum, 06-30385631
3. Anne en Yda Finnema, Wjukslach 35, Koudum, 06-14053665
4. Ybeltje Bandstra, Gerben Ypmastraat 21, Koudum, 0514-521995

“Wacht op de HEER, wees dapper en vastberaden, ja, wacht op de HEER. (Psalm 27:14)

Hartelijke groet en Gods zegen toegewenst,