Jeugd en Jongeren

Welkom

HALLO! Wat leuk dat je op deze website bent en geïnteresseerd bent in het tienerwerk bij ons in de gemeente. Lijkt het je als tiener eens leuk om bij ons langs te komen op een tieneravond, je bent van harte welkom!

 

Start seizoen 2022/2023

Ook dit seizoen staan er weer leuke activiteiten op het programma! Nieuwe activiteiten, leuke thema-avonden en nog veel meer super gave activiteiten! We kijken uit naar een nieuw seizoen en naar wat God ook dit seizoen weer gaat doen in de levens van de tieners.

 

Samenkomsten van de Jeugd

 Op Zaterdagenavonden en verschillende Zondagochtenden tijdens de Teenmoments hebben we twee keer in de maand een samenkomst. Iedere tiener tussen de 12 en +- 17 jaar is van harte welkom. Het zijn waardevolle momenten met elkaar! Gevuld met gezelligheid, humor, drinken, wat lekkers, vertrouwen, liefde, creativiteit, muziek, uitdaging, passie, actuele thema’s, sport/spel, gesprekken, diepgang, gebed, Gods Woord, goede gesprekken en bovenal Gods leiding. Zo wat kernwoorden die een beetje een tieneravond omschrijven. Dit seizoen staan thema’s als: ‘Samen ontdekken, samen leren’, ‘dagelijks leven met God’, ‘Levend Woord’, ‘Kennis’, ‘Gebed’ en ‘Kracht van daden’  centraal.

Ben je nog nooit eerder geweest en lijkt het je leuk om een avond te komen? Neem contact met ons op.

 

Facebook

Als tienergroep hebben we ook een Facebookpagina. Op deze pagina kunt u een actuele update vinden over wat we allemaal doen. Ook plaatsen we regelmatig een berichtje en/of een leuke foto over een jeugdavond, thema, activiteit, etc. Wilt u ons volgen? Zoek onze pagina ‘JeugdBaptistengemeenteKoudum’ op, wordt vriend en volg ons.

 

Bidt u mee?

Wij kijken uit naar dit nieuwe seizoen, we kijken er écht naar uit wat God ook dit seizoen gaat doen.

Hij kan de harten van de tieners aanraken en ze hongerig maken naar nog meer van Hem. Gebed is daarbij voor ons dan ook de motor achter het hele tienerwerk. Bidt u mee voor de tieners? De tieners in ons gemeente, maar ook de tieners in Koudum en omstreken, tieners in Nederland en zelfs de tieners wereldwijd. Dat deze nieuwe generatie Jezus mogen leren kennen en mogen groeien in een levende relatie met Hem. Dat de tieners mogen ontdekken en groeien in hun relatie met Jezus. Dat ze mogen ervaren dat Hij er ook voor hèn is en dat ze hongerig worden naar nog meer van Hem.

 

Wij zien uit naar het nieuwe seizoen!

 

Groeten,

Jeugdleiders jongere tienergroepen:

 ‘Contactinformatie’: 
Vragen en/of opmerkingen?:
Waarnemend Coördinator(en) Taakveld Jeugd en Jongeren: zr. Yda Finnema & br. Age Bandstra
Wij zijn te bereiken op:Email: jeugdcommissie@baptistenzuidwesthoek.nl
Sanna Bandstra & Sippie de Vries: onderdeel Jongere Jeugd.
Tanja van der Mark, Matthys vd Velde & Jozina ten Cate: onderdeel Oudere Jeugd.
JeugdDiensten: Jeugdleiding en PTD